Радиация может угрожать каждому из нас. Все про дозиметры

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Радиация может угрожать каждому из нас. Все про дозиметры » Тестовый форум » порадьте хорошу школу програмування

порадьте хорошу школу програмування

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Куди можна записати дитину на програмування комп'ютерних ігор?

0

2

Особисто я вам можу порадити записати свою дитину на курси програмування ігор у цю школу.В наш час складно знайти дитину, яка б жодного разу не грала в комп’ютерні ігри. Але багато хто з них навіть не підозрює, що за чудовою картинкою та цікавим сюжетом стоять години кропіткої праці та творчих ідей багатьох талановитих програмістів, які за свою роботу отримують великі гроші.

0

3

Рекомендую школу Ітея в Києві. У них я проходжу зараз курс Copywriting & Creative - https://itea.ua/courses-itea/digital-ma … ng-course/ тут і ви опануємо техніки створення ідей і розберемося як перетворювати ідеї на креативний рекламний продукт, зокрема в тексти. Розглянемо, як влаштований добрий текст, попрацюємо над виразною лексикою. Навчимося розпізнавати зайве та правильно розставляти акценти.

0

Вы здесь » Радиация может угрожать каждому из нас. Все про дозиметры » Тестовый форум » порадьте хорошу школу програмування