Радиация может угрожать каждому из нас. Все про дозиметры

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Проктолог

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Нещодавно відвідав лікаря-проктолога в клініці DENIS і залишився дуже задоволений отриманим обслуговуванням. Проктолог виявився дуже досвідченим та уважним спеціалістом, здатним надати професійну допомогу.

Відразу ж прийому мене привітно зустріли в реєстрації, а медсестра була дуже ввічливою та допомагала усунути будь-які непорозуміння. Лікар детально розпитав про моє здоров'я та історію хвороби, вислухав усі мої питання та пояснив план подальшого лікування.

Найголовніше для мене було те, що лікар проявив повагу до пацієнта та створив атмосферу довіри, що робить процес обстеження менш стресовим. Його пояснення були зрозумілими, а поради щодо лікування — чіткими.

Загалом, враження від візиту до лікаря-проктолога у клініці DENIS є дуже позитивними. Рекомендую цю клініку та цього лікаря всім, хто шукає якісну та професійну медичну допомогу.

0

2

Мне, к сожалению, тоже пришлось туда обратиться с проблемой. Выписали далмаксин. Он убирает воспалительные процессы в прямой кишке. Продается в суппозиториях.

0

3

Так, лікарі чудові, завжди виписують найефективніше лікування

0